Blazno individualni

Šolanje pripravljeno po vaših željah.

Obiski na domu se največkrat izvajajo z vodniki, ki iz različnih razlogov ne obiskujejo pasje šole, bi želeli dodatno znanje o situaciji, ki se pojavlja samo v domačem okolju, ali ko se nesprejemljivo vedenja psa pojavlja v specifičnih situacijah.

Celoten plan dela se prilagodi specifični situaciji in željam vodnika psa. V prvi uri spoznam obstoječo situacijo in vam zastavim veliko vprašanj, da čim bolje razumem obnašanje vašega psa ter da vam lahko do naslednjega srečanja pripravim plan dela, ki bo namenjen le vam in vašemu psu.

Ker je vsako individualno šolanje zgodba zase, se število opravljenih ur na domu prilagodi željam vodnika psa ter zahtevnosti naloge.

Cena/uro: 30€ (+0,18€ na km, za območje izven Nove Gorice)

Ure so namenjene vodnikom, ki imajo preveč razgiban način življenja, da bi se lahko vključili v skupino, ki ima stalen urnik. Prav tako je primeren za pse, ki bi jih zaradi določenih intenzivnih vedenj težko vključili v skupino ali bi radi določene teme obdelali bolj poglobljeno.

Na uvodni uri spoznam vas in vašega psa, pripravim plan dela, ki bo prilagojen glede na vaša pričakovanja in želje ter naravo vašega psa. Prav tako se na uvodni uri dogovorimo o številu ur, ki jih bosta s psom obiskala ter nadaljnjih možnostih šolanja psa.

Cena/uro: 25€

Agility treningi so načeloma skupinski, da se psi privadijo na vrvež, ki se bo pojavljal na tekmovanjih. Agility tekem se udeležuje v Sloveniji več kot 120 tekmovalnih parov, včasih tudi več kot 200, tako da je množica motenj med tekmovanjem ogromna.

Vsekakor razumem, da se lahko pojavi potreba po individualnem treningu, ker bi želeli rešiti specifično težavo, imate življenjski stil, ki vam ne omogoča treningov v okviru skupine ali želite, da se posvetim samo vašemu delu in pripravim kombinacije, kjer bosta s psom razvijala določene vrline.

Individualne ure so odlična investicija v vas in vašega psa, saj bom osredotočena samo na vajino delo. Prav tako vama lahko med tekom merim čas, saj tako posredno ugotavljamo napredek v vodenju. Na vašo željo posnamem vajino delo, da se lahko sami prepričate o napredku.

Cena/uro: 20€