Blazno mladi

Je namenjena vsem lastnikom in malim kepicam, ki so stare do 5 mesecev. Tečaj obsega 15 srečanj, ki trajajo približno 45 minut in se izvajajo enkrat tedensko. Začetne ure so običajno krajše in bolj teoretične, ker koncentracija pri mladih psih ne traja dolgo. Pogovarjamo se o prehrani, spanju, zdravju in delu psa. Po koncu vsake ure, pse spustimo, da se lahko igrajo, saj je tudi igra del odraščanja. Večina ur je izvedenih na poligonu, zadnji dve uri pa gremo kot skupina na sprehod v urbano okolje, ki predstavlja okolje v katerem živi večina psov. Prav zato je pomembno, da se v mestu naučijo bontona mestnega psa. Tečaj je namenjen vzgoji psa in ne toliko šolanju, velik poudarek pa je tudi na opazovanju pasjega vedenja, saj je pomembno, da vodnik razume svojega psa in kaj mu ta preko gibov in mimike sporoča. Mladičke v tečaju učimo preko igre, da jim postane sodelovanje z nami največje veselje. Po koncu tečaja se dogovorimo o možnostih nadaljevanja šolanja psa, glede na želje in potrebe skrbnikov.

Zakaj začeti šolanje mladička tako zgodaj?

Z mladim psom je priporočljivo obiskati šolo, ker psi v svojem otroštvu zbirajo informacije o okolju, ki jih obdaja in veliko lažje bodo dobili dobre vtise, če vas usmerim v to kako in za koliko časa mladička izpostavite okolju.

Zakaj obiskovati Blazno blatno pasjo šolo?

Ker vem, da si je težko zapomniti vse povedano na tečaju, vsakemu tečajniku natisnem navodila o vajah, ki smo jih izvajali tisti dan. Mislim, da sem edina, ki prakticira takšen način dela, na Goriškem. Skupine tečajnikov v moji pasji šoli so običajno zelo majhne, štejejo od 3 do 6 udeležencev, kar mi omogoča, da se posvetim vsakemu vodniku in njegovemu psu ter tako vsem udeleženim omogočim kakovostno delo in možnost postavljanja vprašanj o psih.

Cena tečaja: 160€