Blazno najstniški

Namenjen je psom starejšim od 5 mesecev. Tečaj obsega 15 srečanj, ki se izvajajo enkrat tedensko, večinoma na poligonu, zadnjih dve uri se dogajata v urbanem okolju. Srečanja trajajo okrog 45 minut. Če so psi navajeni igre med seboj, jih po koncu ure spustimo na ograjenem poligonu, kjer jim je omogočena varna igra.

Namen tečaja:

Predstaviti osnovne vaje poslušnosti, ki se med tečajem nadgrajujejo. Spoznavanje vaj, ki nam olajšajo življenje s psom. Dve uri tečaja namenimo uporabi klikerja. Eno uro tečaja namenim razvijanju pasjih veščin v Blazno blatnem pasjem parku. Med tečajem spoznavamo pasjo govorico in kaj nam pes sporoča. Pogovorimo se o pasji prehrani, zdravju in pasjem vsakdanu. V urbanem okolju se posvetimo pasjemu bontonu v mestu. Vsebino ur prilagodim željam skupine.

Zakaj obiskovati Blazno blatno pasjo šolo?

Ker vem, da si je težko zapomniti vse povedano na tečaju, vsakemu tečajniku natisnem navodila o vajah, ki smo jih izvajali tisti dan. Mislim, da sem edina, ki prakticira takšen način dela, na Goriškem. Skupine tečajnikov v moji pasji šoli so običajno zelo majhne, štejejo od 3 do 6 udeležencev, kar mi omogoča, da se posvetim vsakemu vodniku in njegovemu psu ter tako vsem udeleženim omogočim kakovostno delo in možnost postavljanja vprašanj o psih.

Cena tečaja: 160€