Blazno zagnani

Blazno zagnani je nadaljevanje tečajev Blazno mladi ali najstniški. Namenjen je vsem, ki bi radi poglobili znanje poslušnosti, tako na poligonu kot v mestu ter spoznali nekaj novih in kompleksnejših trikov. Predvidena starost psov, ki se v nadaljevalni tečaj vključijo, je od 6 mesecev naprej.

Tečaj obsega 15 ur, ki trajajo približno 45 minut, in je namenjen poglabljanju znanja poslušnosti tako na poligonu kot v mestu. Urbano okolje obiščemo kar štirikrat. Med sprehodi po mestu izvajamo različne vaje poslušnosti, ki smo jih predhodno osvojili na poligonu. Spoznamo veliko zabavnih pasjih trikov, ki so običajno veliko bolj kompleksni kot v začetnem tečaju, saj želim, da imajo moji tečajniki vedno na voljo nove izzive. Če vodnik sproti dela tudi doma, ima po koncu tečaja že osvojene osnove, ki se jih zahteva na osnovnih kinoloških izpitih poslušnosti.

Zakaj obiskovati tečaj?

Pasji najstniki znajo biti precej zahteven zalogaj, saj so muhasti, trmasti in vedno znova preizkušajo naše meje. Tečaj Blazno zagnani vam omogoča, da se družite z ostalimi lastniki najstnikov in vidite, da greste vsi skozi podobne preizkušnje. Prav tako pa tečaj nudi izzive za odraščajočega psa, ki ima tako manj časa na voljo, da razmišlja o lovljenju sosedove mačke, preganjanju poštarja ter še kakšni prav posebni dejavnosti, ki bi drugače zapolnjevala njegov vsakdan.

Cena tečaja: 150€