Blazno blatno ustvarjam
Alenka Gorjan

O meni

Sem Alenka Gorjan, ustanoviteljica pasje šole Blazno blatno v Novi Gorici, ki se ukvarja s poučevanjem psov in njihovih vodnikov ter sprehajanjem vaših kosmatincev.

Zakaj ime Blazno blatno? Če s svojim psom delate dobro, ne boste prišli s sprehoda ali pasje šole čisti, ampak boste vsaj malo umazani.

Dodatne storitve:
Blazno-blatno-tacka
0 m2
poligon
Blazno-blatno-psi
0 +
Veselih tačk
Blazno-blatno-ribbon
0
Zadovoljnih lastnikov
Blazno-blatno-pokal
0 +
Let izkušenj

Fjodor

izpit poslušnosti (ISP BH)   •   Izpit iz zganjanja ovc   •   Pes terapevt   •   Agility

Brez mojega psa Fjodorja, se zgodba o pasji šoli, ne bi nikoli pričela. Želela sem si imeti psa, ki bi lahko z menoj odšel kamorkoli, v mesto, na izlete in počitnice, saj imam rada aktivno preživljanje proste časa.

S Fjodorjem sva pričela obiskovati pasjo šolo, takoj ko je bilo mogoče. Ko je bil dovolj star sva z odliko opravila kinološki izpit poslušnosti (ISP BH).

Nato sva se pričela pripravljati na izpit iz zganjanja ovc in ga brez zapletov opravila v prvem poskusu. Prav tako je Fjodor pes terapevt ter strasten agilitaš.

Vitjan

izpit poslušnosti (ISP BH)   •   Pes terapevt   •   Šampijon slovenije v lepoti   •   član slovenske reprezentance

Precej neplanirano se nama je pridružil nov član krdela – Vitjan, ki me s svojimi vragolijami vsak dan nasmeji. 

Vitjan je odličen na razstavah, saj je osvojil naziv Šampion Slovenije v lepoti ter mladinski Šampionat Slovenije. Opravil je izpit poslušnosti (ISP BH). Ravnokar se šola za psa terapevta.

Julija 2019, sva kot člana slovenske reprezentance zastopala Slovenijo na odprtem evropskem prvenstvu v agilityju, ki je potekalo na Nizozemskem.

Lila

izpit poslušnosti (ISP BH)   •   agility

Še nekaj besed o Lili. Lila je mamina psička, ki večino dneva preživi z mano na treningih in sprehodih.

Kot njena strica Fjodor in Vitjan ima tudi Lila opravljen izpit poslušnosti (ISP BH).

Zaenkrat se Lila posveča agilityju, kjer se je pokazala kot zelo perspektivna, verjamem, da bo uspešna na veliko področjih.

Kliknite tukajPrijavite se
na novice