Zaključila sem z izzivom #100blatnihdni ali kot ga večina pozna #100dnisrece oz. #100happydays. Na začetku nad izzivom nisem bila navdušena, saj sem v njemu videla same težave.

Predvsem me je skrbelo, kako bo, če grem v tujino, ali bom vedno našla internetno povezavo in ali bom vsak dan lahko pokazala nekaj kar me razveseljuje v zvezi z mojim delom. Kljub vsem težavam, ki sem jih videla, sem z izzivom pričela in moram reči, da mi je iz dneva v dan postajal bolj všeč. Tečajniki so se privadili vprašanjem kot:”Ali je vaš pes lahko 56. dan?” Tako, da to ni bil več le osebni projekt, ampak je postal projekt celotne pasje šole.

Vsekakor sem med tem projektom ugotovila, da je moje delo s psi in ljudmi res zanimivo, sploh zaradi vseh novih poznanstev, ki jih sklenem med tečaji in ugotovila sem, da imam možnost skozi takšne projekte ustvarjalno predstaviti dogajanje v pasji šoli, saj Blazno blatno res ni navadna pasja šola. Veliko je različnega dogajanja, od športnih dejavnosti, do učenja novih veščin, izobraževanja o različnih temah in kar se meni zdi najpomembnejše, druženja.

Fotografije si lahko ogledate na Facebook strani: Blazno blatno šolanje in sprehajanje psov.

Kliknite tukajPrijavite se
na novice