Blazno plesni je skupina, ki je nastala iz čiste zabave in veselja do dela s psi. Članice Blazno plesne skupine se posvečamo oblikovanju plesnih točk, vajam, da vse plesne korake osvojimo tako psi kot me same in nato kot češnja na vrhu torte, pridejo na vrsto nastopi.

Vsekakor bom zelo vesela, če se bo med tečajniki pasje šole pojavil še kakšen plesni navdušenec in se nam pridružil pri plesnih uricah. Vizijo imam, da bi prišlo v prihodnosti do večjega zanimanja za plesno udejstvovanje s psi in do razvoja Blazno plesnih, ki bodo postali način preživljanja časa s psom, tako kot je to za nekatere agility.

Fotografija0580

Sodelovanje v Blazno plesnih ni običajen tečaj, ampak skupno ustvarjanje, saj se delo prične z izbiro trikov, ki jih vsi udeleženi dodobra zvadimo doma, nato nadaljujemo s sestavljanjem plesne zgodbe v celoto, vključimo seveda primerno glasbo ter premislimo o različnih rekvizitih, ki jih med predstavo uporabimo. Čisto na koncu izberemo še obleke plesalk, da delujemo kot celota.

Kljub vsemu delu, ki ga imamo vodnice, mislim, da so psi še veliko bolj obremenjeni kot me, saj so nastopi večinoma na novih neznanih lokacijah. Lahko celo trdimo, da so to res talentirani psi, saj so skozi celoten nastop zbrani in kljub vsem motečim dejavnikom odplešejo svoj del koreografije. Veselim se vseh podvigov, ki čakajo Blazno plesno skupino v prihodnje.

plesni_debi

Pozdravček od Blazno plesnih: Fjodor, Guba, Lola, Gaia!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit