Tečajnica pasje šole Sanja, se je odločila, da bo z nami delila njeno pot od nosečke s psom do mamice, ki še vedno vzorno poskrbi za svojo psičko. Članki bodo objavljeni enkrat mesečno in v njih bo Sanja z nami delila kako je usklajevati skrb za psa z vsemi spremembami, ki jih prineseta nosečnost, porod in nov družinski član. Upam, da vam bo tema zanimiva in tako jaz bo tudi Sanja, vesela vaših komentarjev.

Naj vam Sanjo in Gubo na hitro predstavim. Bili sta eni prvih tečajnic, takoj ko sem odprla Blazno blatno pasjo šolo in vesela sem, da še vedno z veseljem obiskujeta različne tečaje. V teh letih sem spoznala, da Sanja in Guba nista kar tako. To je zelo dinamičen par, poln energije, saj so vsakodnevni sprehodi ali tek samo začetek njunih aktivnosti. Ko sta prišli v pasjo šolo Guba ni bila najlažji pasji najstnik, ampak Sanja se je delu z Gubo resno posvetila in rezultati so tu. Danes se lahko pohvalita z opravljenim izpitom B-BH, sodelujeta v Blazno plesni skupini, Guba je pes terapevt in že dobro leto trenirata pasji šport agility.

 

Sanja se predstavi:

Kot ljubiteljica psov in lastnica 5-letne mešanke Gube sem med prvo nosečnostjo vneto brskala po internetu in iskala članke, ki bi mi bili v pomoč v pripravi Gube na dojenčka, a žal sem naletela na same, ki so dajali neka splošna navodila, o pristnih izkušnjah drugih pa ni bilo skoraj nič. Alenki sem predlagala, da svojo stran dopolni s tovrstno tematiko, kar je srčno sprejela. Tukaj si boste lahko vse bodoče mamice prebrale o izkušnjah iz prve roke, iskreno in precej realno doživljanje in soočanje z novim načinom življenja – ko imaš psa in pričakuješ novega družinskega člana, ki zagotovo ne bo pes.

 

Spodaj na sliki: Sanja in Guba predstavljata delo terapevtskega psa, na dogodku v Lokavcu nad Ajdovščino, ki smo ga obiskali tri leta nazaj.

Kliknite tukajPrijavite se
na novice