Najprej čestitke, saj bo vaše življenje postalo veliko bolj razgibano in zabavno, spoznali boste nove prijatelje in kraje ter vsak dan naredili nekaj za svoje zdravje. Šalo na stran in povohajmo današnjo temo!

Vsekakor je prihod mladička lahko lep dogodek, ampak lahko je tudi veliko vprašanj, na katera vam bodo znali odgovoriti dobri inštruktorji. Odhod v pasjo šolo z mladičkom je nekaj pozitivnega, saj bo tam navezal stike z drugimi psi in tako vzpostavil krog svojih pasjih prijateljev, veliko se bo družil z različnimi ljudmi, kar bo pomagalo da bo postal bolj toleranten do svoje okolice. Skupinski tečaji so odlični tudi, ker ima vsak udeleženec svoja vprašanja in tako spoznamo več odgovorov.

Program v pasji šoli Blazno blatno vam bo pomagal vzpostaviti urnik primeren za vas in vašega mladička, ter dodali bomo nekaj reda in discipline. Vem, da se ti dve besedi slišita resno kot le kaj, ampak brez reda in discipline, je pasjim mladičkom prepuščeno, da si sami ustvarijo svoj način življenja, ki vam verjetno ne bo povšeči. Za kakovostno sobivanje z mladičkom, je potrebno le tega naučiti, kdaj je čas za spanje, sprehode, prehrano, delo in kje je primeren prostor za lužice. Prav tako moramo psu predstaviti osnove pasjega bontona, da se na obiskovalce ne skače, ne tečemo brezglavo mimo vhodnih vrat, ne skačemo iz avta, takoj ko se odprejo vrata in mirno počakamo, da nas mimoidoči sprehajalec poboža ali da naš pasji prijatelj pride dovolj blizu, da ga lahko pozdravimo.

Tako kot se moram mlad pes naučiti veliko o nas, se moramo po drugi strani tudi mi naučiti pasjega jezika, saj je dobra komunikacija med vami in psom ključ do uspeha. Če bomo razumeli kaj nam naš mladiček sporoča, bomo lažje oblikovali delo z njim, se umaknili iz preglasnega trga in razumeli, da mu zvok vlaka vzbuja strah.

Omenjene teme in še več vas čaka na jesensko zimskih tečajih Blazno blatne pasje šole. Uvodna ura za blazno mlade bo v nedeljo, 16. 10. 2016 ob 10:00. Z najstniki in odraslimi psi, pa se dobimo uro kasneje, torej, 16. 10. 2016 ob 11:00

Če imate še kakšno vprašanje mi pišite na: alenka@blaznoblatno.si

Prijavnico lahko izpolnite na spletni strani (na desni strani):

https://www.blaznoblatno.si/prijava-na-tecaj/

 

Več o tečaju Blazno mladi in najstniki, si lahko preberete tukaj:

https://www.blaznoblatno.si/osnove-socializacije/

Kliknite tukajPrijavite se
na novice