Decembra se nam velikokrat porušijo urniki, saj imamo številna družabna srečanja, oglede okrašenih mest in druge praznične, veselo-decembrske aktivnosti. Posledično, se tudi urniki naših kosmatinčkov spremenijo.

 

Predvsem za odraščajoče pse je najbolje, da je dan predvidljiv, da je zapolnjen z dovolj aktivnostmi (fizičnimi kot mentalnimi), počitkom ter redno in uravnoteženo prehrano. Pa da ne pozabimo na naše odrasle pse in veterančke – tudi oni obožujejo svoje urnike in postanejo precej nejevoljni, če preskočimo sprehod ali delo z njimi

Ker želim, da je december za naše štirinožce čim bolj prijeten, da sledi njihovemu tempu življenja in da imata pravzaprav tako vodnik kot tudi kuža, skupaj čudovit december, sem pripravila Izziv za repek nagajiv, ki bo poskrbel/a za aktivnosti in ustvarjanje magičnih decembrskih spominov.


V decembrskem živžavu bo sprehod dobro del tako nam kot psu, dodajmo vsak dan še nekaj vaj ali trikov, ne pozabimo na dovolj počitka za naše štirinožce in tako bo njihov ter naš dan resnično popoln.

Kako bo izgledal Izziv za repek nagajiv?
Vsak četrtek bom pripravila tri predloge za zaposlitev psa in jih s svojimi štirinožnimi prijatelji tudi izvedla.

 

Vabim tudi tebe, da se mi pridružiš!

 

Izberi si vsaj enega od tedenskih predlogov in ga skupaj s svojim štirinožnim prijateljem opravi. Zakaj? Želim si, da se skupaj s kužkom zabavata, si popestrita december, ujameta rutino ali zdravo zaposlitev in skočita v januar še bolj povezana ter morda s kakšnim novim znanjem.

 

Vesela bom tudi vajinih objav na naših skupnih kanalih na Facebooku (klik tu) in Instagramu (klik tu)!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit